Přední výrobce chladičů ,tepelně vodivého materiálu, skříněk a spojovacích konektorů.
Servisní horká linka
PO-ĈT 7:30 - 15:45
PÁ 7:30 - 15:15
E-mailová služba

Nové miniaturní ventilátorové jednotky pro řadu LAM 6

V koncepci chlazení elektronických sestav a součástek dochází k enormnímu zvýšení účinnosti díky použití verzí s podporou ventilátorů. Nové miniaturní ventilátorové jednotky pro řadu LAM 6 Koncepce chlazení elektronických sestav a komponent dostávají enormní zvýšení účinnosti díky použití verzí s podporou ventilátorů, takzvaných ventilátorových agregátů. Účinnost těchto agregátů při nucené konvekci je však maximální pouze tehdy, jsou-li geometrie a povrch plochy výměny tepla sladěny s použitým motorem ventilátoru a s jeho výkonem z hlediska objemu a tlaku vzduchu. Za tímto účelem Fischer Elektronik rozšiřuje stávající sortiment miniaturních ventilátorových jednotek o verze LAM 6 D a LAM 6 D K. Nové verze mají rozměry 60 x 120 mm a jsou k dispozici pro montáž tranzistorů šrouby nebo klipsy. Průřezy profilu se sestávají z extrudovaného profilu ve tvaru trubky s chladicími žebry na bočním plochách uvnitř umístěných chladičů. Žebra absorbují teplo vyzařované součástkou a odvádějí ho mezi vnitřní vzduch v uzavřené kanálové struktuře. Výkonné motory axiálních ventilátorů zajišťují proudění vzduchu žebrovaným kanálem a zajišťují velmi účinné chlazení součástí. Nové miniaturní ventilátorové agregáty LAM 6 D a LAM 6 D K jsou volitelně k dispozici s napětím motoru ventilátoru 12 V, 24 V a 48 V.

Miniaturní ventilátorová jednotka LAM 6 D K má speciální geometrii drážek v bočních montážních plochách určených pro montáž polovodičů , což znamená, že součástku lze bezpečně a rychle upevnit pomocí tzv. snap-in tranzistorových přídržných pružin.Tyto různé přídržné pružiny tranzistorů THFU 1-7 byly vyvinuty pro pouzdra tranzistorů TO 218, TO 220, TO 247, TO 264 a různé SIP-Multiwattové i bezděrové výkonové tranzistory. Po instalaci tato přídržná pružina nehybně drží ve své poloze a vysokým kontaktním tlakem fixuje tranzistor na montážní ploše. Dodatečné mechanické CNC zpracování, úpravy nebo speciální provedení a povrchy jsou realizovány dle specifikací zákazníka.takzvaných ventilátorových jednotek. Účinnost těchto jednotek pro nucenou konvekci je však maximální a vysokým kontaktním tlakem fixuje tranzistor na montážní ploše. Dodatečné mechanické CNC zpracování, úpravy nebo speciální provedení a povrchy budou realizovány dle specifikací zákazníka.

Kontaktujte nás. Pro další informace a dotazy je vám k dispozici náš prodejní tým a technické poradenství od Fischer Elektronik.

Kliknutím sem přejdete přímo na produkty.

Naše nová služba umožňuje stažení fotografií. Verze pro tisk (300dpi) v režimu.

Fischer Elektronik

soucastkový distributer s.r.o.