Přední výrobce chladičů ,tepelně vodivého materiálu, skříněk a spojovacích konektorů.
Servisní horká linka
PO-ĈT 7:30 - 15:45
PÁ 7:30 - 15:15
E-mailová služba

Rozšíření řady zadních panelů o upevnění na montážní lištu

DIN lišty dle normy DIN EN 60715 se na trhu již dávno etablovaly. Slouží jako univerzální typ instalace pro upevnění elektrických zařízení např. v rozvaděčích z oblastí automatizace, řídicí, regulační a měřicí techniky. Speciálně pro takové aplikace rozšiřuje společnost Fischer Elektronik svou stávající řadu zadních panelů skříní RKL ... o 24 variant pro uchycení u 37 dalších velikostí skříní.

Stabilní zadní panely, které mají speciálně vyvinutý tvar, zajišťují rychlou a snadnou montáž skříně na DIN lištu. Zalisovaná drátěná pružina z nerezové oceli zajišťuje bezpečné a pevné držení. Pomocí tohoto integrovaného uchycení na DIN lištu lze pouzdro umístit přímo na DIN lištu, takže montáž není komplikovaná. Zákazníci si mohou vybrat mezi povrchovými úpravami přírodní barvu eloxu (ME), černý elox (SA) nebo elektricky vodivý transparentní pasivovaný (TP). Jiné povrchy jsou možné na vyžádání. Kromě povrchové úpravy patří mezi hlavní kompetence Fischer Elektronik také mechanické zpracování, takže lze realizovat další zpracování, jako je vytvoření frézovaných kapes a vrtacích předpisů nebo zalisování několika drátěných pružin najednou pro zvýšení přídržné síly. podle specifikací specifických pro zákazníka.

Kontaktujte nás. Pro další informace a dotazy je vám k dispozici náš prodejní tým a technické poradenství od Fischer Elektronik.

Kliknutím sem přejdete přímo na produkty.

Naše nová služba umožňuje stažení fotografií. Verze pro tisk (300dpi) v režimu.

Fischer Elektronik

soucastkový distributer s.r.o.